Foto tertulia organizada por el fotoclub f/llum Ferreries

Benvolguts companys/es, vos enviem aquest correu per comunicar-vos que el proper dissabte dia 4 de juliol a les 20.30 hores, es dura a terme la següent activitat de foto tertúlia:  “80º NORTE, La història d’una expedició al Cercle Polar Àrtic”.

Tindrem la fortuna de comptar amb el fotògraf, documentalista i director de fotografía Rafael Peche.

Ens explicarà la seva experiència viatjant pels indrets més inhóspits del món i ens mostrarà, com, a través de les imatges, es pot explicar una història, emprant la fotografía com una eina que permet la narració visual.

Degut a la naturalesa del esdeveniment de Foto-Tertulia, es podran fer preguntes i comentaris en relació als temes que l’orador, en Rafa Peche anirà desenvolupant.

Creiem que es una activitat prou interessant tant per els aficionats a la fotografía, com per a qualsevol persona interesada en cultures llunyanes i en paissatges exòtics de aquest sorprenent planeta nostre.

El espai escollit será el Bar “ES MAGATZEM”, al carrer Sabaters, 12, des Polígon de Ciutadella. Situat as costat del supermercat SYP.

A més, després de la Foto Tertulia, farem un sopar picoteo, de “fi de curs” per un preu de 12€, beguda inclosa. Per quedar-se a sopar, cal apuntar-se abans des dijous vespre enviant un e-mail a aquesta mateixa adreça.

Esperem la vostra assistència a na aquesta activitat.

Salut i bona llum

La Directiva